خانه آشپزی طرز تهیه ی سوپ شیر

طرز تهیه ی سوپ شیر

0

برای تهیه ی سوپ شیر به موارد زیر توجه کنید:

مواد لازم برای سوپ شیر:

جو پوست کنده يك ليوان ،آب مرغ دو لیتر، مرغ ریش شده سه ق.غ، برنج نیم دونه دو ق.غ ، هویج رنده شده دو ق.غ ، جعفری خرد شده يك ق.غ ، قارچ شش عدد متوسط ، کره سي گرم ، شیر سه لیوان ، خامه صبحانه سه ق.غ ، نمك و فلفل به میزان لازم

طرزتهیه سوپ شیر:

آب مرغ و میریزم در قابلمه ، بهش جو که از شب قبل خیس کردیمش و برنج و جعفري ،هویج، مرغ، نمك فلفل واضافه کنید. میذارید به مدت دو ساعت تا لعابدار بشه ، اگر آبش کشیده شده بود ولي لعاب نداشت آب اضافه کنید. کره رو بریزید داخل تابه قارچهارو باهاش تفت بدید ، برای اینکه قارچها سیاه نشه، يك ق.غ آبلیمو بهش بزنید . به سوپ اضافه کنید .


سوپ که لعابدار و سفت شد ، شیر و گرم کنید ، فقط داغ بشه ، لازم نیست بجوشه ، به سوپ اضافه کنید و هم بزنید ، در قابلمه رونذارید تا زمانیکه جا بیفته ، چون سر میره، حدود يك ربع زمان میبره، شعله کم باشه که زيادي نجوشه و سفت بشه ، چون سوپ كمي خنك که بشه خودش و میگیره، بعد سه ق.غ خامه رو با مقداري از سوپ مخلوط کنید ، بعد به کل سوپ اضافه کنید و هم بزنید و شعله رو خاموش کنید . اینکار برای این هست که خامه سرد تو سوپ نبره . سوپ شما آماده ست .

سایرمطالب پیشنهادی:

[تعداد: 1    میانگین: 5/5]
بارگذاری نوشته های مرتبط بیشتر
بارگذاری بیشتر در آشپزی

یک دیدگاه

  1. […] طرز تهیه ی سوپ شیر […]

    پاسخ دادن

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بررسی کنید

فرم دادن خامه | آموزش فرم دادن خامه

روش اول: فرم دادن خامه با استفاده از خامه شیرین قنادی این روش، آسونترین راه فرم دادن خامه …