خانه آشپزی ساده ترین شیوه ی تهیه ی مرغ شکم پر با استفاده از فر

ساده ترین شیوه ی تهیه ی مرغ شکم پر با استفاده از فر

0

بهتر است مرغ انتخابی شما برای مرغ شکم پر بیشتر از یک کیلو و هفتصد گرم نباشد تا بهتر مغزپخت و خوش طعم تر هستند.
وزن مرغ من یک کیلو و نیم بود.
مرغ را بشوئید قسمتهای حفره دار بین ستون فقرات را کاملا تمیز کنید وگرنه مرغ بعد از پخت بوی نامطبوعی میگیرد.

طرز تهیه مر غ شکم پر:

مرغ را در کاسه بزرگی قرار داده و نصف لیوان سرکه سفید(ترجیحا) روی آن بریزید و بعد با آب حجم کاسه را پر کنید به صورتی که مرغ در محلول آب و سرکه شناور شود،2 ساعت صبر کنید و بعد مرغ را درآورده و بشوئید تا بوی زهم مرغ گرفته شود و بعد شروع به مرینیت کنید.

برای هر کیلو مرغ به میزان 2 تا 3 قاشق غذاخوری ازسس های چاشنی مخصوص اضافه کنید.من داخل شکم مرغ و زیر و روی پوست مرغ را با 3 قاشق چاشنی زعفرانی و 2 قاشق چاشنی جنگلی خوب ماساژ دادم.
سپس زیر پوست مرغ و داخل شکمش را با سیر و پیاز خلال شده پر کنید.
مرغ را در ظرفی قرار داده و سلفون بکشید و 8 تا 24 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا مزه دار شود.

به مرغ استراحت دهید

بعد از پایان تایم استراحت مرغ را از یخچال خارج کنید و همه پیاز و سیرها را از داخل شکم و زیر پوست مرغ خارج کنید و با مقداری آب در میکسر بریزید و به عنوان سس برای پخت مرغ استفاده کنید.
در تابه مقداری کره ریختم و وقتی ذوب شد گردوی نگینی را اضافه و تفت دادم تا گردو معطر شود و بعد کشمش و زرشک و پیازداغ و آلو اضافه کردم و بعد به مواد چند قاشق رب انار اضافه و مخلوط کردم

وقتی شکم مرغ را پر کردید با نخ و سوزن تمیز شکم مرغ را بدوزید (به هیچ عنوان ابتدا و انتهای دوخت را گره نزنید)بالها و پاهای مرغ را به هم ببندید تا در زمان پخت مرغ فرم خودش را حفظ کند.
کف ظرف فر را چرب و هویج یا ورقه سیب زمینی بچینید و مرغ را روی آن قرار دهید و با کره و زعفران دمکرده رومال کنید و سس را کف ظرف بریزید.
روی مرغ را با فویل بپوشانید.1 ساعت اول با فویل در فر 180 درجه قرار دهید و یک ساعت دوم بدون فویل و هر 5 دقیقه یکبار از سس کف ظرف به همراه مقداری زعفران و کره مرغ را رومال کنید تا طلایی و خوشرنگ شود.
وزن مرغ +0/5 =تایم پخت

به جای سس های چاشنی مرغ شکم پر از زعفران+پیاز+سیر+مایونز+روغن+نمک+فلفل+(دارچین و زنجبیل در صورت تمایل)و چند شاخه ترخون برای مزه دار کردن داخل شکم و زیر پوست مرغ میتونید استفاده کنید.

سایرمطالب مرتبط:

[تعداد: 1    میانگین: 5/5]
بارگذاری نوشته های مرتبط بیشتر
بارگذاری بیشتر در آشپزی

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بررسی کنید

فرم دادن خامه | آموزش فرم دادن خامه

روش اول: فرم دادن خامه با استفاده از خامه شیرین قنادی این روش، آسونترین راه فرم دادن خامه …