Home آشپزی فرم دادن خامه | آموزش فرم دادن خامه

فرم دادن خامه | آموزش فرم دادن خامه

خامه،خامه قنادی،فرم دادن خامه

روش اول:

فرم دادن خامه با استفاده از خامه شیرین قنادی

این روش، آسونترین راه فرم دادن خامه ست.شما فقط نیاز به خریدن خامه شیرین قنادی دارین. این خامه ها توی بسته های 5 کیلویی و 1 کیلویی، و کمتر توی بازار هست و خودش حاوی اسانس و پودر قند هست و نیاز به هیچ افزودنی نداره . درصد چربیشون هم بالاست و به همین دلیل خیلی خیلی خوب فرم می گیره.


این خامه ها یخ زده هستند، وقتی می خریم میذاریم توی فریزر، و موقع استفاده در میاریم. اگه بسته های بزرگ داشتین وقتی یکم نرم شد، مقدار مورد نیازتون رو توی ظرف بریزین و بقیه رو بذارین فریزر. یکم توی محیط میذاریم بمونه تا حدی که نرم بشه . وقتی از اطراف کمی نرم شد به حدی رسید که یکم هنوز یخی هست با همزن شروع می کنیم به هم زدن. اول با دور کم، تا یکدست بشه و بعد با دور تند، میزنیم تا میکس بشه.


زمان فرم گرفتن خامه بستگی به مقدار خامه و مهم تر از اون، دمای محیط داره.
وقتی دیدید حالت و فرم خوبی گرفت و خامه کاملا صاف وبدون یخ بود، خامه شما آماده س . وقتی ظرف رو برگردونيم مثل سفیده تخم مرغ فرم گرفته، از ظرف نمی ریزه، یعنی خامه مون فرم گرفته و قابل استفاده س.

موارد استفاده:

این خامه رو برای لای کیک، روکش کیک و تزیینات و دسرها می تونین استفاده کنین. هرقدر بیشتر درست کنین بهتره. اگه زیاد اومد میشه توی کیسه فریزر بریزین و فریز کنید. خامه ی فرم گرفته ای که فریز بشه دوباره باید همین مراحل رو انجام بدین و کمتر از بار اول هم فرم می گیره. بهتره برای مصرف دسرها استفاده بشه نه تزیین کیک.

روش دوم:

فرم دادن خامه با استفاده از پودر خامه.

موادلازم:

  • پودر خامه گیاهی 6 قاشق غذاخوری.
  • پودر قند 4 قاشق غذاخوری.
  • شیر سرد یک فنجان.

طرز تهیه خامه:

خیلی ساده و راحت، پودر قند و پودر خامه را با هم مخلوط میکنیم. توی یک کاسه میریزم و وسط موادمون شیر میریزیم. با دور تند همزن به مدت 3 دقیقه هم میزنیم ،حدود هشت دقیقه با دور کند همزن هم میزنیم. هر وقت رد پره های همزن روی خامه تون موند یعنی خامه شما کاملا پوک شده و به اصطلاح خامه فرم گرفته شده.
به راحتی توی این زمان خامه شما فرم گرفته و آماده استفاده میباشد.
اگر بخواهید خامه رنگی داشته باشید ، نوک قاشق از رنگ دلخواه به خامه افزوده و با لیسه یا قاشق هم بزنید.

خامه فرم گرفته اضافه کرده هم به مدت کم توی یخچال و برای طولانی مدت توی فریزر میتونید نگهداری کنید. معمولا این نوع خامه واسه فرم دهی و دیزاین استفاده بهتری داره.

روش سوم:

فرم دادن خامه با استفاده ازخامه صبحانه.

موادلازم:

  • خامه پاستوریزه پاکتی پرچرب 2 بسته .
  • پودر قند یا شکر 100 گرم .

طرزتهیه خامه:

ابتدا آب اضافی خامه را دور بریزید. خامه را درون کاسه فلزی بریزید و شکر را به آن اضافه کنید و کمی مخلوط نمائید. ( هم نزنید فقط شکر لابلای خامه برود کافی است ) سپس درون فریزر قرار دهید تا خامه یخ بزند.

کاسه حاوی خامه را به مدت 30 دقیقه درون فریزر قرار دهید. ( خامه باید یخی شود اما تا اندازه ای که بتوانید رگه های یخی در خامه مشاهده کنید ) ، اگر رگه های یخی ایجاد نشد مدت زمان بیشتری در فریزر قراردهید.
خامه یخی را درون کاسه ای بریزید. ( ظرف باید بزرگ باشد چون حجم خامه چند برابر میشود ). در ظرف بزرگتری مقداری یخ بریزید و ظرف حاوی خامه را داخل آن قرار دهید. سپس با همزن برقی شروع به هم زدن خامه کنید.

در ابتدای هم زدن خامه کاملا شل میشود. همچنان با همزن بزنید ( 5 – 10 دقیقه زمان میبرد ) تا خامه یکدست شود. اگر دیدید خامه همچنان شل است همزن را5دقیقه خاموش کنید و به خامه استراحت بدهید ، و دوباره شروع به هم زدن کنید. خامه را تا جایی بزنید که اثر پره های همزن روی خامه باقی بماند و با برگرداندن کاسه خامه نریزد.


خامه اضافه را میتوانید درون فریزر در ظرف در بسته نگهداری کنید. برای استفاده مجدد فقط باید با همزن چند
دقیقه خامه را بزنید تا مجدد فرم بگیرد.

سایرمطالب مفید:

[تعداد: 1    میانگین: 5/5]
Load More Related Articles
Load More In آشپزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Check Also

پیتزا مخلوط خانگی|طرز تهیه ی پیتزا مخلوط بدون فر

پیتزا مخلوط خانگی،پیتزای قارچ و گوشت،بدون فر. مواد لازم برای تهیه ی خمیرپیتزای جادویی: آرد…